PHENOM SEM ON TOUR 2024 – NEDERLAND

Als u geïnteresseerd bent in elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour het perfecte evenement voor u!

Tijdens dit unieke evenement zult u kennismaken met de fascinerende wereld van elektronenmicroscopie en de breed scala aan toepassingen die het biedt. Onze deskundige sprekers zullen boeiende presentaties geven, waarbij ze de technieken van SEM (scanning elektronenmicroscopie), coating en EDX elementanalyse bespreken.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de live demonstratie van de Phenom desktop SEM. Deze geavanceerde scanning elektronenmicroscoop biedt ongekende mogelijkheden om materialen op micro- en nanoschaal te onderzoeken.

Of u nu geïnteresseerd bent in het bestuderen van de oppervlaktekenmerken van materialen, het analyseren van de chemische samenstelling of het identificeren van elementen, de Phenom desktop SEM kan u daarbij ondersteunen.

Registreer hier voor dit event

Voor wie is de Phenom SEM on tour bedoeld?

Ongeacht uw vakgebied of achtergrond, als u geïnteresseerd bent in de wereld van elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour een evenement dat u niet wilt missen.

Waarom deelnemen aan dit event?

  • We laten u de verschillende mogelijkheden van materiaalanalyse en karakterisatie zien. Van monstervoorbereiding tot beeldvorming, analyse met hoge resolutie als ook EDX elementanalyse.
  • Live monsteranalyses en demonstraties op de Phenom XL desktop SEM.
  • Breid uw netwerk uit, maak kennis met de Phenom applicatie specialisten en andere Phenom SEM gebruikers, en bespreek uw huidige of toekomstige applicaties.
Certificaat van deelname
Inclusief drankjes en lunch
Leuke giveaways

Praktisch

16 mei 2024 | Ede

Bekijk foto’s van deze editie

10 oktober 2024 | Delft

09:30h – 15:00h
Locatie wordt nog bekend gemaakt

Inschrijvingen: de deelname aan dit evenement is gratis. Indien u dieetwensen, allergieën of intoleranties hebt waar we rekening mee kunnen houden, laat het ons tijdig weten.

Registreer hier voor dit event

Foto's editie in Ede (16-05)

PHENOM SEM ON TOUR 2024

Bekijk hier overige locaties en data
Phenom SEM on tour banner
april 17, 2024