Benelux Scientific lanceert zoektocht naar de oudste Brookfield viscometer

Banner Brookfield actie

Benelux Scientific is verheugd om een bijzondere actie aan te kondigen: de zoektocht naar de oudste Brookfield viscometer. Dit is uw kans om een uniek stukje geschiedenis te delen en tegelijkertijd te profiteren van geweldige voordelen.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de actie

Hoe werkt het?

Elke Brookfield viscometer heeft een uniek serienummer. Aan de hand van dit serienummer kunnen we precies achterhalen wanneer uw toestel is geproduceerd. Via het onderstaande formulier kunt u hieraan meedoen en het serienummer van uw viscometer invoeren. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2024.

Wat kunt u winnen?

Iedere deelnemer ontvangt een voucher voor 10% korting op de aanschaf van een nieuwe Brookfield viscometer. Het maakt niet uit hoe oud uw huidige meter is; iedereen komt in aanmerking voor deze korting. Houd er rekening mee dat deze korting niet gecombineerd kan worden met andere acties.

De eigenaar van de oudste Brookfield viscometer wordt extra beloond met een gloednieuwe digitale DVPlus viscometer!  U kan deze hier bekijken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is uw oude model in te leveren.

Oude Brookfield

Extraatjes tijdens WOTS

Bezoekers van de World of Technology & Science (WOTS) hebben nog een extra voordeel. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers hun serienummer ook doorgeven via een papieren versie van het online formulier. Indien u dit tijdens de WOTS doet, ontvangt u naast de korting ook nog een leuke gadget en een mooie poster over hoe viscositeit gemeten wordt met Brookfield viscositeitsmeter.

Vul hier uw gegevens in om mee te doen aan deze actie

Meer info?

Contacteer ons hier als u vragen heeft.

augustus 27, 2024