De VD10: Revolutie op het gebied van atmosferische destillatie

De VD10 Video Distillation Unit van AD Systems revolutioneert destillatietests door ongeëvenaarde automatisering en precisie te bieden bij de analyse van atmosferische destillatie van aardolieproducten.

De VD10 analyser, aangedreven door innovatie, revolutioneert deze routineanalyse van aardolieproducten door ongeëvenaarde automatisering en precisie te bieden.
Het krachtige algoritme, ondersteund door een videocamera, analyseert in realtime het kookgedrag van het monster in de kolf tijdens de destillatierun en past een optimale verwarming toe om de voorwaarden van de gekozen methode strikt na te leven.

Als een ervaren handmatige distillatieoperator kan de VD10 door visuele bewaking kookveranderingen vroeg genoeg detecteren om te anticiperen op de juiste verwarmingsregeling om IBP, 5% in een bepaalde tijd, en de destillatiesnelheid te bereiken. Programmeren of optimaliseren is niet nodig, de destillatietest is perfect vanaf de eerste poging, zelfs voor onbekende of moeilijke monsters zoals biobrandstoffen.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met Randy Israel, onze productspecialist als u hier meer informatie over wenst.

februari 21, 2024