Nieuwe samenwerking met NETZSCH Analyzing & Testing

Ede, 7 Oktober 2022

Wij zijn verheugd om onze nieuwe strategische samenwerking met NETZSCH aan te kondigen voor de distributie en service van NETZSCH Analyzing & Testing  instrumenten op de Nederlandse markt.

De hoogwaardige analytische instrumenten van NETZSCH Analyzing & Testing zijn een perfecte uitbreiding van het bestaande aanbod van Benelux Scientific voor materiaal karakterisering en het meten van thermische eigenschappen van een grote verscheidenheid aan materialen.

Van polymeren en andere organische materialen, metalen en legeringen, tot keramiek, glas, bouwmaterialen of andere anorganische materialen.

Applications thermal analysis NETZSCH

Hieronder een greep uit het aanbod van NETZSCH Analyzing & Testing instrumenten die wij vertegenwoordigen:

  • Differentiële Scanning Calorimeter (DSC) / Differentiële Thermische Analyzer (DTA)
  • Gelijktijdige thermische analyser (STA/TGA-DSC)
  • Thermogravimetrische analyser (TGA)
  • Dilatometer (DIL)
  • Thermomechanische analyser (TMA)
  • Dynamisch-mechanische analyser (DMA)

Benelux Scientific – uw lokale partner voor NETZSCH Analyzing & Testing

Samen met onze lokale expertise en de ondersteuning van het indrukwekkende NETZSCH laboratorium in Selb kunnen we onze klanten helpen om betrouwbare meetresultaten te realiseren.

Met al uw vragen en voor de nodige ondersteuning kunt u terecht bij onze expert Ko Schaap. Neem gerust contact op met Ko via: ko.schaap@benelux-scientific.nl.

De NETZSCH apparatuur wordt gebruikt om thermische en fysische eigenschappen van materialen te karakteriseren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan rheologisch gedrag, isolatie eigenschappen, brandveiligheid, reactie kinetiek  en isotherme calorimetrie.

NETZSCH Analyzing & Testing ontwikkelt gevoelige, veelzijdige en betrouwbare instrumentatie voor onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole en procesveiligheid.

Bekijk de video van NETZSCH met uitleg over de vele toepassingen van hun instrumenten.

Over NETZSCH

De NETZSCH Group is een internationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Duitsland. De Business Units Analyseren & Testing, Grinding & Dispersing en Pumps & Systems vertegenwoordigen op maat gemaakte oplossingen op het hoogste niveau. Meer dan 4.000 medewerkers in 36 landen en een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk garanderen klantnabijheid en competente service.

Onze standaarden zijn hoog. Wij verzekeren onze klanten Proven Excellence – uitzonderlijke prestaties in alles wat we doen, keer op keer bewezen, sinds 1873.

Of  het nu gaat om thermische analyse, calorimetrie, de bepaling van thermo fysische eigenschappen, rheologie of brandtesten, NETZSCH heeft het onder controle. Onze ruime ervaring uitgebreide service verzekeren dat onze oplossingen niet alleen aan al uw eisen voldoen, maar ook al uw verwachtingen overtreffen.

oktober 7, 2022