Het periodiek systeem der elementen gratis aan uw muur

Sinds kort zijn Benelux Scientific en NETZSCH partners voor de distributie en service van NETZSCH Analyzing & Testing  instrumenten op de Nederlandse markt.

De hoogwaardige analytische instrumenten van NETZSCH Analyzing & Testing zijn een perfecte uitbreiding van het bestaande aanbod van Benelux Scientific voor materiaal karakterisering en het meten van thermische eigenschappen van een grote verscheidenheid aan materialen. Van polymeren en andere organische materialen, metalen en legeringen, tot keramiek, glas, bouwmaterialen of andere anorganische materialen.

De NETZSCH Group is een internationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Duitsland. De business units staan ​​voor individuele oplossingen op het hoogste niveau. Meer dan 4.000 medewerkers in 36 landen, een wereldwijd distributie- en servicenetwerk zorgen voor klantnabijheid en competente service.

De business unit Analyzing & Testing viert dit jaar haar zestigste verjaardag. Gedurende die 60 jaar is een schat aan kennis opgebouwd, wat zich vertaalt in steeds betere en slimmere producten en heel uitgebreide kennis van applicaties.

Want daar gaat het ook bij Benelux Scientific uiteindelijk om: uw applicatie kennen en daar de juiste oplossing voor vinden.

NETZSCH beschikt over uitgebreide kennisbibliotheken en media om de ruime applicatiekennis te delen. Bekend en zeer gewild zijn in dit opzicht de NETZSCH posters. Wat vindt u van deze mooie hommage aan het periodiek systeem der elementen voor hun zestigste verjaardag?

Vraag hier de NETZSCH poster aan

Helaas zijn onze NETZSCH posters momenteel niet meer op voorraad vanwege het grote succes. Hou onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer nieuws.

november 28, 2022