MINIFLASH ON THE ROAD actie: Ervaar vlampuntmeting op uw locatie 

Meet u regelmatig het vlampunt van uw producten? Dan is onderstaande actie wellicht interessant voor u. 

Benelux Scientific kondigt de MINIFLASH ON THE ROAD actie aan, een kans voor bedrijven om de nieuwste generatie Miniflash van Grabner op hun eigen locatie uit te proberen, volledig kosteloos en zonder enige verplichting. Deze actie biedt u de mogelijkheid om de Grabner Instruments Messtechnik GmbH Miniflash FP Vision te ervaren zonder uw faciliteit te verlaten. 

Met de Miniflash “On the road” brengen wij de meest geavanceerde vlampuntmetingstechnologie rechtstreeks op de gewenste locatie. Onze deskundige technici zullen de Miniflash bij u afleveren en u voorzien van een grondige instructie van 1 tot 2 uur. Na deze instructie bent u volledig in staat om de Miniflash zelfstandig te bedienen en uw vlampunten nauwkeurig te meten. Het enige dat de Miniflash vanuit uw kant nodig heeft, is een standaard stopcontact om te functioneren. 

 

Voor wie is deze actie bedoeld? 

Deze Miniflash “On the road” actie is uitermate relevant voor organisaties die: 

  • Chemische producten produceren: vlampuntmeting is essentieel om de veiligheid van chemische producten te waarborgen en te voldoen aan regelgeving. 
  • Brandbare materialen verwerken: voor industrieën die werken met brandbare materialen zoals brandstoffen, oplosmiddelen en oliën is vlampuntmeting van groot belang om explosiegevaar te minimaliseren. 
  • Voedingsmiddelen produceren: zelfs in de voedingsmiddelenindustrie is vlampuntmeting relevant voor het controleren van oliën en vetten die worden gebruikt in het kookproces. 
  • Kwaliteitscontrole uitvoeren: vlampuntmeting speelt een rol bij het waarborgen van de consistentie en kwaliteit van producten. 

 

Geïnteresseerd om deel te nemen aan deze actie? 

Deze unieke actie is beschikbaar tot eind 2023. Vele klanten hebben al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt om nauwkeurige vlampuntmetingen op hun eigen locatie te kunnen uitvoeren met het MiniFlash toestel. 

De duur van het gebruik van het Miniflash toestel op uw locatie kan worden afgestemd op uw behoeften. Of u nu slechts een week of langer de Miniflash wilt gebruiken, ons team staat klaar om de details met u te bespreken en het project aan te passen aan uw planning. 

Wilt u meer weten over hoe Miniflash uw bedrijf kan helpen? Neem dan contact op met ons team door een e-mail te sturen naar randy.israel@benelux-scientific.nl.  

Ontdek de voordelen van de Miniflash “On the road” en zet vandaag nog de eerste stap naar nauwkeurigere vlampuntmetingen binnen uw bedrijf. 

oktober 6, 2023