Nieuws vanuit Grabner!

Grabner Instruments, toonaangevende fabrikant van analytische petroleumtestapparatuur, heeft de spiksplinternieuwe AS Vision Autosampler gelanceerd voor gebruik met hun Minivap VP Vision dampdrukanalyzers.
De AS Vision autosampler maakt het snel en continu testen van maximaal 12 monsters mogelijk met één druk op de knop op de MINIVAP VP Vision.

Meer info over AS Vision Autosampler

De AS Autosampler biedt een feiloze werking en maakt gebruik van een innovatief, nauwkeurig bewerkt monsterdistributieblok dat de kortst mogelijke monsternamecircuits biedt, wat resulteert in minimale monsteroverdracht en een verminderd aantal spoelcycli. Tevens wordt hiermee crosscontaminatie aanzienlijk tegen gegaan.

De AS Autosampler is ontwikkeld voor de hoogste monsterdoorvoer voor dampdrukanalyse en bezit ook een externe koeleraansluiting voor het koelen van monsters. Een robuust thermisch ontwerp handhaaft de luchtverzadiging van het monster tijdens de inname, voor dampdrukmethoden zoals ASTM D5191.

De nieuwe AS Vision autosampler biedt een groot aantal nieuwe functies die de technische prestaties en het gebruiksgemak verbeteren. Het nieuwe geïntegreerde ontwerp met solid-state fluidics verbetert de verwerking en conditionering van monsters met minder carry-over effecten. Met zijn corrosiebestendige constructie is de AS Vision autosampler uitzonderlijk geschikt voor het testen van agressieve monsters.

Meer info over Grabner?

Neem hier contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

juni 10, 2024