AD Systems brengt atmosferische destillatie op een nieuw niveau.

Met de Video Distillation VD10 revolutioneert AD Systems de atmosferische destillatie van aardolieproducten door de introductie van ongeëvenaarde automatisering en precisie.

Gedreven door innovatie, brengt de VD10 analyser een revolutie teweeg in deze routine analyse van petroleum producten.
Een krachtig algoritme, ondersteund door een videocamera (patent aangevraagd), analyseert in real-time het kookgedrag van het monster in de kolf tijdens de destillatie en past de optimale verwarming toe om strikt te voldoen aan de voorwaarden van de gekozen methode.

Als een ervaren handmatige destillatie operator, stelt visuele monitoring de VD10 in staat om kookveranderingen vroeg genoeg te detecteren om te anticiperen op de juiste verwarmingsregeling om IBP, 5% in gegeven tijd te bereiken, en de destillatiesnelheid te regelen. Programmeren of optimaliseren is niet nodig, de destillatietest is perfect vanaf de eerste poging, zelfs voor onbekende of moeilijke monsters zoals biobrandstoffen.

Download via de website van AD Systems de brochure van de VD10. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

januari 11, 2022