Benelux Scientific op WOTS 2022

We zijn heel enthousiast om aan de komende WOTS 2022 editie deel te nemen en we nodigen u graag uit onze stand te bezoeken bij de World of Laboratory sectie, Hall 7, Stand 7E090.

Deze World of Technology & Science 2022 editie zal plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht van 27 t/m 30 september 2022. Op dit evenement, waarbij de werelden van technologie en wetenschap samenkomen, zullen wij onze nieuwste laboratorium technologieën voorstellen, zoals bvb.: Aralab klimaatkasten, Thermo Scientific Phenom SEM en ICSPI 3D metrologie instrumenten.

Registratie voor dit event is gratis en u kunt dit doen via onderstaande link.

Ontdek de Thermo Scientific Phenom desktop SEM op de Benelux Scientific stand

De Thermo Scientific Phenom SEM is een desktop toestel met volledige SEM functionaliteit die vooral geschikt is voor labs met een grote verscheidenheid aan monsters en toepassingen.

De beste voordelen van deze toestellen zijn de korte time-to-image en flexibiliteit zonder in te boeten op het vlak van gebruiksvriendelijkheid of hardware/software opties. Voor uitgebreide informatie over deze technologie, lees hier ons artikel.

Ontdek de Aralab klimaatkasten op de Benelux Scientific stand

Aralab produceert klimaatkasten voor een hele reeks toepassingen. Zo zijn er klimaatkasten die de stabiliteit van een product nagaan, maar ook die de bestendigheid tegen extreme condities controleren of die helpen zaden en planten geconditioneerd te ontkiemen. Deze vormen respectievelijk de ‘Testing‘, ‘Bio‘ en ‘Stability‘ lijn.

De klimaatkasten worden gebouwd in een heel brede rang. Ze bestaan zowel als kleine ‘koelkast’-modellen “Reach-in” als ruimtevullende “Walk-in” kamers.

Leer meer over ICSPI’s nGauge AFM op onze stand

De nGauge Atomic Force Microscope (AFM) valt op door zijn minuscule afmetingen. Deze AFM is veel compacter dan conventionele AFM systemen, en is dus ook gebruiksvriendelijker. Niet alleen de afmeting is een voordeel van deze AFM. Andere voordelen zijn namelijk: minder trillingsgevoelig, minder drift en de snelheid en eenvoud waarmee een scan kan worden uitgevoerd.

Voeg hieraan de betaalbaarheid van het toestel toe en u begrijpt dat we hier praten over een wel zeer interessant en innovatief instrument.

september 19, 2022