Leer alles over Versnelde Verwerings- en Lichtechtheidstesten

Bent u geïnteresseerd in het leren over de effecten van verwering op materialen en hoe u deze kunt testen? Wilt u meer weten over de nieuwste technologieën en normen op het gebied van verwering en lichtbestendigheid? Dan is dit seminar iets voor u!

Q-Lab, de wereldleider in verweringstestapparatuur en -diensten, organiseert in samenwerking met Benelux Scientific, een toonaangevende leverancier van laboratoriuminstrumenten en -oplossingen, een seminar over verwering. Het seminar vindt plaats op dinsdag 16 mei om 9 uur bij Benelux Scientific BV in Ede, Nederland. De prijs bedraagt 65 euro per persoon.

Tijdens dit seminar zullen onze technische specialisten u praktische, gemakkelijk te begrijpen informatie geven over de principes van verwering en lichtbestendigheid. U zult leren over:

  • De krachten van verwering: hoe zonlicht, hitte en water materialen kunnen beschadigen
  • De verschillende methoden om verwering te testen in de open lucht, natuurlijk en versneld
  • De laboratorium-verweringstests met xenon- en fluorescerende UV-testers
  • Het selecteren van testnormen en het ontwikkelen van verweringstestprogramma’s
  • De correlatie tussen laboratorium- en buitentests met Case Studies

 

De voertaal van het seminar is Engels.

Naast het bijwonen van de presentaties, krijgt u ook de gelegenheid om uw aanvragen te bespreken en vragen te stellen aan onze experts. Bovendien zorgen wij voor lunch, versnaperingen en cursusmateriaal.

Mis deze unieke kans niet om uw kennis over verwering te vergroten en te netwerken met andere professionals uit de sector en schrijf u vandaag nog in.

april 12, 2023